Zelf leren smeden

Open Smeeddag

Op deze dagen kun je vrijblijvend in de smederij komen kijken, bijvoorbeeld als je overweegt de basiscursus te gaan volgen. Heb je eenmaal een basiscursus of eenn workshop gevolgd, dan kun je op deze dagen ook in de smederij terecht om een werkstuk (af) te maken. Je kunt advies krijgen over je werkstuk en vrij gebruik maken van alle faciliteiten in de smederij. Zo maak je jezelf op een laagdrempelige manier stapsgewijs het smeedvak verder eigen. 

De smeden zijn aanwezig om je te helpen en begeleiden bij je werkstuk. 

Praktisch

  • Je kunt maximaal één maal voor een kennismaking boeken. 
  • Heb je de basiscursus eenmaal doorlopen, dan kun je net zo vaak aan vrije smeeddagen deelnemen als je wilt
  • Heb je de basiscursus niet gevolgd, maar wil je een werkstuk maken waarvoor we geen specifieke workshop hebben? Dan kun je hiervoor ook op de vrije smeeddagen terecht
  • Er is plek voor maximaal 8 personen. Meld je tijdig aan om verzekerd te zijn van je plek.
  • Lunch is niet inbegrepen. Je kunt je zelf meegebrachte lunch bij ons opeten, of wat gaan eten om de hoek bij de Kas van Kaat.
  • Deze workshop is zelfstandig te volgen vanaf 14 jaar. De minimumleeftijd van deze workshop is 12 jaar, onder begeleiding van een ouder/verzorger. Ben je jonger dan 12 jaar en wil je toch graag komen smeden? Boek dan een privé-les voor maximaal 2 personen: http://www.smederijzwolle.nl/workshops/les-op-maat/ Ook deze les is te volgen onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Wanneer je geen datums in de rechterkolom ziet staan, onder het kopje ‘Eerstvolgende datum’ betekent dat dat er op dat moment helaas geen datums beschikbaar zijn. Jezelf opgeven voor een workshop is dan ook helaas niet mogelijk. Hiervoor adviseren wij een Workshop op maat: http://www.smederijzwolle.nl/workshops/workshop-op-maat/  of Privéles op maat: http://www.smederijzwolle.nl/workshops/les-op-maat/

Eerstvolgende datum:

Herfterlaan 2c, 8024 PJ, Zwolle

1 dag (10:00 - 17:00)

€ 155 (incl 21% BTW)

Herfterlaan 2c, 8024 PJ, Zwolle

1 dag (10:00 - 17:00)

€ 155 (incl 21% BTW)

Herfterlaan 2c, 8024 PJ, Zwolle

1 dag (10:00 - 17:00)

€ 155 (incl 21% BTW)